Bestrijding van teken? Rovince is uw expert

Wat betreft de bestrijding van teken geldt: voorkomen is beter dan genezen. U kunt zich dan ook het best tegen teken wapenen door teekwerende kleding van Rovince te dragen. Ook doet u er verstandig aan de onbedekte delen van uw lichaam in te smeren met insectenmiddelen die DEET bevatten.

U bent toch gebeten…
Ondanks al deze voorzorgsmaatregelen, bent u toch door een teek gebeten. Hoe past u dan tekenbestrijding toe? Het is allereerst belangrijk te weten wanneer u bent gebeten. Als u een aantal weken na de beet een rode plek hebt zien ontstaan, dient u naar de dokter te gaan. Als de bestrijding van de teek goed verlopen is, maar u twijfelt, dan doet u er alsnog verstandig aan om langs uw dokter te gaan.
De teek is verwijderbaar met een speciaal pincet. Haal de teek voorzichtig uit uw huid. Druk de teek daarbij niet plat. Als u de teek heeft verwijderd, is het belangrijk uw huid goed te ontsmetten. Doe dit niet vooraf, want dan heeft de bestrijding van teken geen effect en is de kans groter dat er ziektes worden overgedragen.

Bestel direct op onze webshop
Al onze producten zijn direct online te bestellen op onze webshop.

Vragen? Bel of mail ons
Vragen over uw bestelling, vrijblijvend kennismaken of direct een offerte? Bel of mail ons gerust.

088 – 434 9900 Ma-Vr: van 8:30 tot 17:00